Thursday, 14 April 2011

Something Happen!!

Statement tu saje wat gimik, haha..Sebenarnye hati ini gatal merindui seseorang larh..Nak garu tapi x sampai larh..Makan ubat gatal pown x kan sampai ke hati malah terus turun ke perut..Huhu..Nak buat macam mana nie??Adoiyaa~~

Sebenarnye you g ane hah??Apsal you off fon??I tahu you masih marah I kan??Tetapi you on je fon you then tell me datz you mad with me..I dah berusaha minta maaf..I nak send message melalui Facebook tapi I takut you x akan online dah..I takut kang I disturb you pula..Hurm...Nak minta pendapat kengkawan tapi siapa yang akan kasi nasihat sebab I yang salah..Marah you x tentu pasal..Tu larh JPJ suruh pakai helmet sebelum menunggang tapi I degil kan??Langgar perintah kerajaan..Inilah padahnye, I yang mati x berkubur..Huhu :'(

Dah lama I try apologize but you??Sunyi tanpa kata..Sebelum nie, you layan I baik je..You cakap kita kawan kan??Hurm...You tanya sayang you ker kan??Lepas I tersedar daripada kesalahan yang I buat, I terus minta maaf kat you tapi I terlambat untuk mengetuk pintu kemaafan dari you..Kalau you tahu tentang hati I sekarang, pasti you dah sent message then say sorry kan??Kalaulah I x buat salah, baru I akan terima message2 you and miss call from you kan dear??I miss to call you dear actually..Hati I masih ade pada you larh sayang..I nak you cemburukan I lagi tetapi itu perkara silam yang pastinya x akan menjadi kenyataan..Hurm...


By the way dear, kalau you dah rasa you dapat memaafkan I or dah bersedia untuk marah2 I..Terus text or call I tau??Anytime babe..Because I always waiting for you..I x harapkan you trus memaafkan I but I just nak you tahu bahawa I dah x kuat untuk menanggung segunung rindu hanya buat you..I lemah tahu??I lemah sebab kekuatan I hanya pada you..You tahu itu kan??You..........I missing you like crazy..Setiap hari baca semula messages dari you yang lama2, you kutuk2 ex I hehe, datz funny dear...Nampak macam you jelous je dari segi itu..Tetapi you suruh I abaikan je ape yang you katakan..

Selepas you tahu I break off dengan ex I, terus you tulis kat wall post you part chorus nie..


and i juz want u t0 kn0w....i f0und the reas0n 4 me....t0 change wh0 i used t0 be.....the reas0n t0 
start over new.....and the reas0n is u...


nak tanya pada siapa you tujukan tapi I takut you ingat perasan pula..Hurm...Kenapa you mesti sembunyikan tentang you dari erk??Dah banyak kali you tanya tentang perasaan I terhadap you tapi kenapa you x pernah nak luah perasaan you??kebuntuan tahu??Aneh jugak dengan you nie, sukar untuk difahami..Huhu I ingat lagi tau you pernah ajak I minta ke mana2 IPTA sesama tetapi itu sebelum kite dapat result, setelah kite dapat result I sengaja x tanya you sebab keputusan kite jauh bezanye..Then maybe you pown terlupa mungkin, you tahu kerana you larh I dapat belajar dengan lebih tekun tetapi you leave me just poor at my ex..Sedih je rasa and kawan2 you pown marah2 I sebab buat you menderita??What's datz mean yeah??Ya Allah, sesungguhnye I x tahu apa kata hati you..

Selepas kejadian tempoh hari, you cakap you akan cari I walaupun I tukar nama, private kan gambar dalam Facebook, tanpa tanya orang lain..Hurm....Rupa2nye datz my mistakes so now you dah x perlu cari I kan??Sebab I yang buang you dulu kan??Pergh!!Sedihnyeeeeee.......!! Sebenarnye I x sedar bila masanya I block you in Facebook..Dulu I marah2 you kerana fikirkan I yang kena block tapi you tetap cakap baik je dengan I, you maintain tanya apa I masih marahkan you??Andai I tahu I yang block you, subhanaAllah I x kan marah2 you..Please dear forgive me.....I sangat menyesal akan perbuatan I ini tetapi percayalah I x sedar pown you ada dalam lists block I..I sendiri x percaya bahawa I yang block you....Kalau you dah on fon nanti, I minta maaf banyak2 tau sebab terlalu banyak message dari I..I'm so sorry....... :'( My heart crying just for you..My heads always thinking about you and dear, when I to pray..You always in my prayer..Hope you always in happiness dear..Thanx 4 everything dear....You always being my Best Friend Forever until Heaven, InsyaAllah.. :')
  

3 comments:

arfarynazed said...

sayer tag anda lagi!
tak jemu2 nih
hehe =P


http://arfarynazed.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-ujang.html

Ila said...

siapa tu yang merajuk tu

qiela_killerz said...

kak faten mmg ske tagging..haha XD

cik ila,huhu..kawan saya..susah nk pjuk,dah poning sy nk wat cam ner..hurmm...