Thursday, 14 April 2011

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~

Hye there...Saya join ini punya contest maa~~ Nampak sangat menarik so korang xkan nak tengok je??Jom pakat2 join jom..Lagipun tarikh nya start 10 April 2011 untill 30 Mei 2011..Jom jom!!Hehe ^_^


Cik Lorna yang empunya tau!!

Syarat2nya so simple and sweet..
Cik Lorna, saya copy yours tau..Jangan mara ya?? ^_^

1WAJIB menjadi follower blog Lorna…
2. Buat satu entry yg bertajuk  ~ izzlorna.com  1st Special Giveaway :) ~
3. Pastikan banner di atas sekali ada dipaparkan pada entri anda…
4. Copy & paste banner di bawah ni dan letakkan di sidebar blog anda…
Photobucket
5. Sila link entri anda di blog ini dan jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruangan comments…
6. Sertakan sekali emel anda di ruangan comments supaya senang Lorna hubungi jika ANDA PEMENANGNYA!
7. Sila tag 3 rakan blogger anda…lebih ramai lagi bagus :)Pastikan mereka tahu tentang Giveaway ini okey!
8. Penyertaan bermula 10 Apr 2011 – 30 Mei 2011…
Bakal Pemenang akan dilakukan secara random.org…


  • By the way, blog Cik Lorna nie tersangat COMEL tau..
  • Pink colour pulak tu, sweet je tgk pasangan ini..
  • Bagai merpati sejoli bak kata pepatah..Hehe 
  • Semoga bahagia kelak ya IzzLorna.. =)

Tagged by me is you!!Hehehe :p
Yang lain2 pown boleh join tau..Jom2 meriahkan suasana.. =D


  1. Cik Aina yang cute miut..
  2. Cik Alma yang terbaek larh!!
  3. Cik Ezaty kakak ku sayang..Wee~~
  4. Kak Arfarynaz yang suka tagging I tuu..Hehe





5 comments:

arfarynazed said...

thanks yah =)

qiela_killerz said...

hehe..
welcome deh.. ^_^

fyna said...

nak join gak la...
bley ke?





jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

cik aiNa ;) said...

thank you ;) wish u the best !

cik aiNa ;) said...
This comment has been removed by the author.