Saturday, 12 March 2011

Bila Malam Menjelma...

Shah.....Tiap malam Nur online Facebook, Nur pasti tercari-cari dimana Shah..Terlupa pula Nur bahawa Shah dah remove Nur dari friend lists Shah..Hurm....Jadi Nur x dapat tahu sama ada Shah online atau x..Shah tahu kan Nur selalu fikir Shah??Nur risau tentang Shah..Nur nak contact Shah tetapi Nur dah x dapat contact Shah sebab diataskan kebodohan Nur sendiri dengan memadam phone number Shah..Kerana apa Nur delete, tahu??Sebabnye Shah pown dah x nak jawab panggilan Nur, balas sms Nur pown x..Rasaye dalam inbox message Facebook Shah mesti dah banyak message Nur kan??Tapi satu pown Shah x reply kan??

Kekadang terasa ingin undur diri tetapi bagaimana caranya??Nur x nampak jalan keluarnye..Shah dah tutup semua lampunye dan biarkan Nur terkurung dalam kegelapan seorang diri..Nur takut Shah tahu??Shah dah tinggalkan Nur ditempat gelap tuw dah berapa lama, tapi Shah tetap x hadir dengan membawa harapan yang mungkin menyinari..

Tetapi bukan harapan yang Nur harapkan datang menjelma malah kesakitan dihati yang Nur dapat..Nur x kisah Shah nak maki-maki Nur sebab Nur tahu memang salah Nur kan??Tapi kenapa Shah x pernah nak ungkap kata-kata maki tuw sendiri pada Nur??Kenapa perlu dihebohkan??Shah.......Nur rindukan Shah...Hampir setiap malam Nur pasti memikirkan Shah...Nur buka profile Shah..Nur baca wall post Shah tapi harapa pudar kerana tiada yang diperbahrui..

Shah.......Shah tahu x??Nur sedih bila dapat tahu Shah berubah ke arah jalan yang diredhai kerana Nur..Nur sedih kerana Shah lakukan hanya kerana Nur...Lepas kite gaduh, Shah dah kembali ke jalan hitam..Kenapa Shah lakukan demikian??Nur sayang Shah tahu??Nur x nak Shah x dipandu lagi..Nur risau kalau apa-apa yang terjadi pada Shah mungkin kerana Nur...

Shah......Please......I'm begging you,dont do it for me...I just wanna the best and ever the best for you..Shah tahu x??Hati Nur dah x terbuka untuk sesiapa larh..Maafkan Nur, Shah....

I just cant sleep tonight
knowing that
things ain't right..

I know there's
good times beyond that pain
Can you tell me
how I can make a change?


Dah terlalu lama Nur terus-terus bergantung harapan pada Shah..Nur pown dah buntu bagaimana nak buat Shah sudi memaafkan Nur serta menerima Nur semula..Dah terlalu banyak Nur terus-terus menanti kehadiran yang x pasti..Maafkan Nur....Nur dah x kuat untuk terus berharap pada Shah...Nur penat...Nur ingin berehat ye Shah??Nur sentiasa mendoakan kebahagiaan Shah...Doa Nur sentiasa ada pada semua kawan-kawan seislam termasuklah Shah...


I close my eyes
and I can see a better day
I close my eyes and pray..



Terima kasih Shah kerana pernah membawa sejuta rasa dalam kehidupan, kenangan manis bersama selama perkenalan kita serta cinta yang lahir dari hati suci tanpa dipinta..Terima kasih kerana pernah menerima Nur menjadi sebahagian hidup Shah...Terima kasih bebanyak ye Shah....

4 comments:

Suhami Ahmad said...

aiyoo, ni kisah betul ke ni? Tercuit atok membacanya

Annur Faizi said...

is it u as nur??
serius rabak ati baca ni..
sgt2 touching..
good writing

elyhanna murray said...

ap yg jadi kat nur sama dgn hanna . tapi hanna ni seorg yg sgt ego . dgn ego hanna , hanna lawan balik peresaan hanna .

hanna harap sgt nur tabah and kuat . ALLAH beri kita dugaan yg ALLAH tahu kita boleh hadapi . insyaALLAh lama lama nur mesty boleh berdiri tegak tanpa memikirkan si dia :D

qiela_killerz said...

suhaimi: kisah sy sendiri..hee~~ XD

annur: yes,i am as nur..huhu
xdew keje larh sis..sbb tuw tulis jew..kih3 :D

hanna: yeke?i try do it keyh?yes! thanx so much..insyaAllah nur bole.. ^_^