Friday, 25 February 2011

Nak Kongsi....!!

Macam nie rupanya kawan2 kakak aku...Haisshhh......Mcm2 gelagat lorh...Datang sini (MacDonald, Taiping) niat nak buat projek larh kononnye tapi masyaAllah, hahah..Aku sendriri tertawa dgn gelagat dyeorg...Erm, by the way best waste time with them..hahah Datz joke,okay?Best tahap gaban jugak larh..Tapi x bestnye coz runny nose...huhu..

Semua orang khusyuk buat projek, aku??Haha, sibuk jugak lorh...Sibuk online, ada faham??Kih3..Aku sedang menunggu keputusan penentu arah tuju (SPM) aku larh sekarang so mana ada sebab aku nak buat projek dyeorg nie..Hehe jadi bodyguard my Sis and penyibuk international larh babe..


Yang sibuk buat kerja semestinya my Sis, Kak Fatin, Kak Solehah, Suresh, Abg Adi (special person for Kak Fatin lew), Kak Anis and her special person too, siapa nama terlupa tanya and last Eddy..


Yang sedang menghembus asap tuw,Eddy sebelah dye Abg Adi and Kak Solehah..


Nie Kak Anis,tuw yg tidur tuw pakwe Kak Anis..


Ini??My Sis lorh sama Kak Fatin and Suresh..

Hah..Dalam sibuk2 buat projek ada jugak yang berpoya-poya,kih3..Kak Mia sama Zul jgn mara ya??By the way,korang buat I not in mood bored..Thanx yeah??Happy go lucky right?So kita enjoy!! Hehe.. :)


Dyeorg buat apew taw??Dyeorg karoke lorh...Hahaha..Depan McD tuw.. :)
The Best wokk..!!


Inilah aku, snap with webcam maa~


Sebab apew aku snap guna webcam??Coz I shy-shy cat nak snap depan umum,hehe : P

2 comments:

ezaty said...

haha.bila masa ha tangkap gambar? patut la kalut ja ambil henfon

qiela_killerz said...

taw x pa..
kih3..
best2... :)