Saturday, 15 October 2011

Kisah Saya Sekarang

Okay! Saya tahu blog saya sudah berhabuk so saya datang semula untuk menghilangkan habuk-habuk tersebut...Hehehe

Sebenarnya saya sudah pun melangkah masuk alam pelajaran, jadinya agak kesibukan sedikit tapi saya selalu teringatkan jugak blog tersayang nie....Disebabkan internet jugak agak ada macam, kadang-kadang agak tak ada..Fuh!! Nak kutuk x boleh, nak cakap baik pun hurmm.....Hahaha Agak jahat disitu..

Saya sudah pun melanjutkan pelajaran di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin...Tahu tak kat mana??Kat negeri Perlis lah....Nak jumpa saya?Singgah-singgah lah ye..Hee~

Saya dapat kursus yang agak diminati, Diploma Pengurusan Pelancongan..So aktiviti saya dalam kelas adalah bercerita tentang tempat-tempat menarik dalam dan luar negara...

Pada 17 Oktober 2011 bersamaan hari Isnin, saya dan rakan seperjuangan akan mengadakan event...Event untuk mempromosikan negeri-negeri dalam Malaysia...Nak join??Jom lah.....Kedatangan kamu amat dialu-alukan...

Dalam banyak-banyak negeri, saya dapat negeri Kelate...Kecek Kelate lah saya Isnin nie...Nak dengar dan kecek dgn saya?Datang sini ya?? =D Saya jugak akan berpakaian seperti orang Pantai Timur tau..Macam mana ye agak-agaknye??Hehehe Saya sendiri pun belum tahu...Sama-sama lah menantikan ya?

Sebelum saya lelapkan mata..Kalau nak tahu perkembangan saya, jenguk je kat Facebook saya ye??Saya ada uploadkan gambar saya Trip ke Genting Highlands yang dianjurkan olah kakak dan abang senior...Cerita panjang tak boleh sebab esok saya dah kena pergi tengok tempat untuk kami promosikan negeri-negeri kami...

Saya minta maaf banyak-banyak diatas kesulitan yang dialami...Terima kasih seandainya dapat memahami...Sayang kamu semua!! ^_^

1 comment:

ღ nurrul ღ said...

hehehe... takpe2....